Japonščina – uvodna ura v jesenske programe

V ponedeljek, 4. septembra 2017 vas vabimo na uvodno uro predstavitve programov japonščine v Genki centru.

Na uvodni uri vam bomo predstavili programe, ki jih za vas pripravljamo v novi učni sezoni od septembra 2017 do junija 2018. Na voljo vam bodo individualni, kot tudi skupinski, celoletni, kot tudi polletni ter mesečni tečaji.

Zaenkrat vam predstavljamo celoletni tečaj japonščine, s pričetkom v septembru 2017.

ČASOVNA RAZPOREDITEV CELOLETNEGA TEČAJA JAPONŠČINE:

Skupno tečaj zajema 70 šolskih ur

Trajanje: september 2017 – junij 2018 (enkrat tedensko po 90 minut)

Pričetek: ponedeljek, 4. september 2018 ob 19:00

Čas: vsak ponedeljek od 19.00 do 20.30*

Kraj: Brilejeva ulica 13, Ljubljana (Genki center)


VEČ O TEČAJU JAPONŠČINE

NAČIN UČENJA:

Učenje pri nas je popolnoma drugačno, kot ste ga bili navajeni do sedaj.  Učilnice smo zamenjali za prijeten ambient, kjer se lahko sprostite in se jezika učite v okolju, ki vas spodbuja in motivira. Veliko smeha, zabavnih vaj ter usposobljeni trenerji jezika vas popeljejo na popolnoma drugačno pot spoprijemanja se z novim jezikom.

Pri nas se stranke nikoli ne dolgočasijo in od ur odhajajo zadovoljni, saj se jim posvetimo v popolnosti, ter jim omogočimo, da hitro ter kvalitetno napredujejo.

VERBALNO, SLUŠNO, PISNO IN GOVORNO…VSE V ENEM TEČAJU


KOMU JE TEČAJ NAMENJEN:

– Tistim, ki nimate predznanja o japonščini, ali že nekoliko poznate, pa bi radi jezik utrdili.

– V kratkočasne namene, namene nadaljevanja študija, ali poslovne namene.

– Mladim in malo starejšim, vsem ki ste po naravi radovedni in imate radi drugačne pristope učenja.

TEHNIKE POUČEVANJA:

– učenje v majhnih skupinah (do 3 osebe) omogoča kakovostno in razgibano učenje

– VAKOG sistem učenja omogoča učenje preko treh kanalov sprejemanja, kar omogoča, da predelano snov hitreje osvojite in ponotranjite

– Poudarjamo interaktivno delo, kjer predelano temo tudi vadite preko iger in pogovorov. Uram dodajamo veliko pripomočkov, vizualnih ter slušnih vaj. Ker je možnosti za govor malo, vas navajamo na dnevne pogovore, skupinske vaje, kar omogoča hitrejše in lažje napredovanje.

– S skupino ustvarite skupen tempo, ki ga mentorji prilagajamo na vaše potrebe, vse ure so sestavljene posebej za vašo skupino, kar omogoča prijetno spodbujanje posameznikov k hitrejšemu napredku.

– Učilnico smo zamenjali za prijeten ambient, kjer se lahko sprostite in med učenjem uživate ob skodelici čaja in japonskih prigrizkih.

– Na uri osvojite celotno učno uro, tako da je dela doma zelo malo. S tem vam prihranimo čas, saj večina dela opravimo že na sami uri.

Spremljajo in vodijo vas učni trenerji, ki so usposobljeni v tem, da spodbujajo, motivirajo in vam pomagajo pri doseganju vašega cilja.

-Stremimo k osebnemu odnosu, kjer se spoznamo kot osebe ter spletemo prijateljstva, ki ostajajo leta in leta.

CILJI IZOBRAŽEVANJA:

  • Tekoče brati in pisati osnovno japonsko pisavo hiragano, katakano ter osnovne pismenke
  • Pisno oblikovati osnovno japonsko formalno strukturo stavka, ponotranjiti situacije iz vsakodnevnega življenja, razviti sposobnost vsakodnevne pisne komunikacije v japonščini.
  • Razumeti kulturne vzorce, navade, manire, verbalne in neverbalne geste japonske kulture, ki so ključnega pomena pri razvijanju odnosov z Japonci.
  • Govorno tvoriti osnovne stavčne oblike, ki zajemajo vsakdanji formalni, ter nekaj pogovornega jezika, samostojno uporabljati enostavne stavčne strukture, spremljati enostaven japonski pogovor.
  • V 70 urah tečaja predelamo osnove japonskega jezika, ki zajemajo vse pomembnejše strukturne oblike jezika, ter kulturne vzorce, ki so nepogrešljivi del japonske kulture.

BOLJ PODROBNO O TEČAJU:

Na tečaju se boste na začetku seznanili z zlogovno pisavo hiragano ter katakano. Tvorili boste osnovne stavke in se tudi že sporazumevali v japonskem jeziku. Poleg samega jezika vam bomo predstavili tudi kulturne elemente japonske družbe, njihove vsakdanje navade in neverbalne geste, ki so zelo pomembne pri vstopu v japonski kulturni prostor.

Tečaj je idealen za uvod v študij japonologije, za tiste, ti se nameravate odpraviti na Japonsko turistično, za poslovno sodelovanje z Japonsko, za ljubitelje Japonske, kot tudi tiste, ki se z japonščino želite ukvarjati bolj resno. Od tečaja odnesete osnove, ki so nujna podlaga za nadaljnje učenje, kot tudi samoučenje.


CENA IN PLAČILNI POGOJI za tečaj v skupini:

Cena za 70 urni tečaj = 1050,00 eur
(Cena na šolsko uro = 15,00 eur)

Ob zakupu celoletnega tečaja do 31. avgusta 2017 vam podarjamo 10% popusta, kar znaša za celoletni tečaj japonščine le 945,00 eur.

Možnost plačila na mesečne obroke. Cena v primeru individualnih ur je nekoliko višja.

NAČIN PRIJAVE:

Pišite nam na elektronsko pošto, genki-center@gmail.com in pripišite:

  • “Želel/a bi se prijaviti na celoletni tečaj japonščine”
  • Ime in priimek
  • naslov
  • datum rojstva

Do pričetka uvodne ure tečaja (4. 9.2017) prosimo, da poravnate akontacijo za tečaj, ki znaša 95,00 eur na TRR račun:  SKB d.d. št: SI56 0312 8100 1076 849. Pod rubriko “namen” vpišite ime in priimek tečajnika in “tečaj japonščine”!

V ceno je všteto gradivo, prigrizki in napitki med tečajem. Dodatno plačilo je nakup učbenika (po želji).

Uvodna ura, ki jo izvajamo v ponedeljek 4. septembra, je za vse brezplačna in je kot dodatek k 70 uram tečaja – darilo Genki centra

LOKACIJA IZOBRAŽEVANJA

Tečaji bodo potekali na dveh lokacijah in sicer v Ljubljani na lokaciji Genki centra Brilejeva ulica 13, Ljubljana ter v Kranju, Prešernova ulica 2, 4000 Kranj.

Organizator si do pet dni pred pričetkom dopušča pravico odpovedi izobraževanja. Organizator si v predhodnem dogovoru z udeleženci dopušča pravico izvajanja sprememb razpisanih terminov izobraževanj. V kolikor tečaj ne bo izvajan, vam vrnemo predhodno izvedeno plačilo.

Prijave zbiramo na (do pričetka tečaja):

o Tel: 030 380 002 (Maja)
o Elektronsko pošto: genki.center@gmail.com