O nas

KAJ JE GENKI CENTER?

Izobraževalni center Genki je center, kjer izvajamo individualna izobraževanja in izobraževanja v majhnih skupinah (do 3 osebe). Naše osnovno načelo je, da vsakega učečega obravnavamo individualno, prilagajamo njegovo učenje njegovim željam in sposobnostim ter tempo in cilje prilagodimo gleda na zmožnost učenja in željo posameznika.

PRI NAS STE VI NAJPOMEMBNEJŠI IN EDINSTVENI

IMG_1353Zavedamo se, da smo si vsi različni in vsak potrebuje drugačen pristop k učenju. Zato nudimo popolno podporo in spodbudo pri doseganju najboljših rezultatov ter omogočamo mentorsko podporo na vsakem koraku. Na ta način naši učeči hitreje in z večjim veseljem dosegajo svoje cilje, z njimi pa stkemo prijateljske in dolgotrajne odnose, ter poskrbimo, da se z nami odlično počutijo.

 GENKI CENTER ORGANIZIRA TUDI DOGODKE, PREDAVANJA IN DELAVNICE 

10013702_693355990722926_1199081795_nPoleg mesečnih izobraževanj organiziramo tudi dogodke, ki so povezani z japonsko kulturo in jezikom. Letno organiziramo in sodelujemo na tradicionalnem “DNEVU JAPONSKE”, ki poteka pod okriljem Veleposlaništva Japonske v Ljubljani. Prav tako sodelujemo na drugih dogodkih, kot sta “HANAMI – ogledovanje češnjevih cvetov in “MAKKON”- festival japonskega animeja in mang ter drugih dogodkih. Preko Slovenije organiziramo tudi številna predavanja na temo Japonske, obiskujemo srednje in osnovne šole ter izvajamo terenska poučevanja. Letno organiziramo tudi “JAPONSKI POLETNI CAMP”, kjer se lahko mladi do 21 let sprostijo v naravi in spoznavajo japonski jezik ter kulturo.

NAŠA FILOZOFIJA

IMG_2316Genki (元気、げんき) je japonska beseda, ki nosi mnogo pomenov, zdravje, vitalnost, energijo, vzdržljivost, pogum in še mnogo več. Genki je notranja energija, ki nas potiska naprej, volja do življenja, energija bivanja.

Genki je tudi učenje, saj bivamo le preko učenja. Spontano se naučimo prepoznati, kako diši naša ljubljena oseba, kako biti previden na stopnicah, ki so ledene, kako v tuji državi izraziti besedo prosim, ali kako zašiti luknjo v nogavici.

Učimo se celo življenje. Učimo se premagati svoje težave, preboleti izgubljene ljubezni, prerasti “spodrsljaje” in prikriti primanjkljaje. Veliko časa porabimo za to, da povemo, kako je življenje težko, česa vsega smo prikrajšani.

Pozabljamo pa na to, da imamo dano eno najlepših možnosti v življenju. To je, da se lahko vsak trenutek učimo. Male vibracije, ali tektonski premiki, vsako spoznanje nas napolni z dodatno potrditvijo, da je življenje vredno.

V trenutku lahko zasukate svoje misli, nadgradite svoje mnenje, vidite rešitev, kjer je ni bilo še prejšnji trenutek. Poletite na novih spoznanjih in spremenite sami sebe, se prelevite v podobo, ki vam je všeč.

Polni radovednosti, motiviranosti, vzdržljivosti, poguma in predanosti. To je tisto, kar nas ohranja pri našem življenju in nam daje voljo za nadaljnje raziskovanje. To je Genki.

Vzemite si danes čas in se zahvalite samemu sebi za leta vztrajnosti in želje po učenju, spoznavanju, spreminjanju in ljubezni do sebe, ki vas je pripeljala sem.

Čudoviti ste in to je dovolj.

.vaš genki brez ozadja