Tečaji japonščine

  • Pričnete lahko kadarkoli tekom leta +
  • Na voljo imate različne pakete učenja +
  • Individualno ali v majhnih skupinah (3 osebe) +
  • Izurjeni in simpatični mentorji +
  • Brez predznanja ali s predhodnim znanjem jezika +
  • Nadvse zabavno, poučno in sproščeno

 

V Genki centru potekajo tečaji japonščine tekom celega leta, kamor se lahko pridružite v začetku sezone (v jeseni) kot del skupine, ali pa individualno, kadarkoli v  letu. Na voljo imate paketke, ki so posebej pripravljeni za vas, s katerimi si zagotovite najbolj kakovosten in učinkovit način poučevanja japonščine v Sloveniji.

Za tečaj japonščine ni pomembno, ali se z japonščino soočate prvič, ali ste je že nekoliko vešči, ali pa bi jo želeli le utrditi. Ekipa simpatičnih mentorjev, ki so vešči poučevanja ne le japonščine, temveč tudi kulturnega in družbenega ozadja vas od prvega dne dalje vodi po poti k samostojni uporabi tega jezika.

Naša filozofija:

Genki (元気、げんき) je japonska beseda, ki nosi mnogo pomenov, zdravje, vitalnost, energijo, vzdržljivost, pogum in še mnogo več. Genki je notranja energija, ki nas potiska naprej, volja do življenja, energija bivanja.

Genki je tudi učenje, saj bivamo le preko učenja. Spontano se naučimo prepoznati, kako diši naša ljubljena oseba, kako biti previden na stopnicah, ki so ledene, kako v tuji državi izraziti besedo prosim, ali kako zašiti luknjo v nogavici.

Učimo se celo življenje. Učimo se premagati svoje težave, preboleti izgubljene ljubezni, prerasti “spodrsljaje” in prikriti primanjkljaje. Veliko časa porabimo za to, da povemo, kako je življenje težko, česa vsega smo prikrajšani.

Pozabljamo pa na to, da imamo dano eno najlepših možnosti v življenju. To je, da se lahko vsak trenutek učimo. Male vibracije, ali tektonski premiki, vsako spoznanje nas napolni z dodatno potrditvijo, da je življenje vredno.

V trenutku lahko zasukate svoje misli, nadgradite svoje mnenje, vidite rešitev, kjer je ni bilo še prejšnji trenutek. Poletite na novih spoznanjih in spremenite sami sebe, se prelevite v podobo, ki vam je všeč.

Polni radovednosti, motiviranosti, vzdržljivosti, poguma in predanosti. To je tisto, kar nas ohranja pri našem življenju in nam daje voljo za nadaljnje raziskovanje. To je Genki.

Vzemite si danes čas in se zahvalite samemu sebi za leta vztrajnosti in želje po učenju, spoznavanju, spreminjanju in ljubezni do sebe, ki vas je pripeljala sem.

Čudoviti ste in to je dovolj.