Japonščina – intenzivni poletni tečaj

Za vas smo v GENKI CENTRU pripravili prav poseben poletni tečaj japonščine, ki vas bo v kratkem času pripravil na sporazumevanje v japonščini, na morebitno potovanje na Japonsko, na pogovor z Japoncem, ter na morebitno nadaljnje učenje japonščine. Tečaj je namenjen popolnim začetnikom, tistim, ki se želite spoznati z jezikom, temveč tekom leta ne najdete časa.

ČASOVNA RAZPOREDITEV TEČAJA:

Skupno tečaj zajema 15 ur  (3 šolske ure na dan)

Trajanje: 31. julij do 4. avgust 2017

Pričetek: ponedeljek, 31. julij 2017

Čas: vsako dan od ponedeljka do petka, od 18:00 do 20:30

Kraj: Brilejeva ulica 13, Ljubljana (Genki center)


Cena: 225,00 eur – 10% = 202,00 eur*

*Prvotna cena = 225,00 eur. Prijava na poletni tečaj do vključno 27. julija vam omogoča -10% popusta, kar znaša le 202,00 eur.

VEČ O TEČAJU:

Učenje pri nas je popolnoma drugačno, kot ste ga bili navajeni do sedaj.  Učilnice smo zamenjali za prijeten ambient, kjer se lahko sprostite in se jezika učite v okolju, ki vas spodbuja in motivira. Veliko smeha, zabavnih vaj ter usposobljeni trenerji jezika vas popeljejo na popolnoma drugačno pot spoprijemanja se z novim jezikom.

Pri nas se stranke nikoli ne dolgočasijo in od ur odhajajo zadovoljni, saj se jim posvetimo v popolnosti, ter jim omogočimo, da hitro ter kvalitetno napredujejo.

VERBALNO, SLUŠNO, PISNO IN GOVORNO…VSE V ENEM TEČAJU


KOMU JE TEČAJ NAMENJEN:

– Tistim, ki nimate predznanja o japonščini, ali že nekoliko poznate, pa bi radi jezik utrdili.

– V kratkočasne namene, namene nadaljevanja študija, ali poslovne namene.

– Mladim in malo starejšim, vsem ki ste po naravi radovedni in imate radi drugačne pristope učenja.

TEHNIKE POUČEVANJA:

– učenje v majhnih skupinah (do 3 osebe) omogoča kakovostno in razgibano učenje

– VAKOG sistem učenja omogoča učenje preko treh kanalov sprejemanja, kar omogoča, da predelano snov hitreje osvojite in ponotranjite

– Poudarjamo interaktivno delo, kjer predelano temo tudi vadite preko iger in pogovorov. Uram dodajamo veliko pripomočkov, vizualnih ter slušnih vaj. Ker je možnosti za govor malo, vas navajamo na dnevne pogovore, skupinske vaje, kar omogoča hitrejše in lažje napredovanje.

– S skupino ustvarite skupen tempo, ki ga mentorji prilagajamo na vaše potrebe, vse ure so sestavljene posebej za vašo skupino, kar omogoča prijetno spodbujanje posameznikov k hitrejšemu napredku.IMG_1335

– Učilnico smo zamenjali za prijeten ambient, kjer se lahko sprostite in med učenjem uživate ob skodelici čaja in japonskih prigrizkih.

– Na uri osvojite celotno učno uro, tako da je dela doma zelo malo. S tem vam prihranimo čas, saj večina dela opravimo že na sami uri.

Spremljajo in vodijo vas učni trenerji, ki so usposobljeni v tem, da spodbujajo, motivirajo in vam pomagajo pri doseganju vašega cilja.

-Stremimo k osebnemu odnosu, kjer se spoznamo kot osebe ter spletemo prijateljstva, ki ostajajo leta in leta.

CILJ POLETNEGA TEČAJA:

– Osvojiti osnove sporazumevanja, prejeti nabor besed ter slovničnih struktur za osnovno sporazumevanje v japonščini.

– Razumeti kulturne vzorce, navade, manire, verbalne in neverbalne geste japonske kulture, ki so ključnega pomena pri razvijanju odnosov z Japonci.

Govorno tvoriti osnovne stavčne oblike, ki zajemajo vsakdanji formalni jezik, samostojno, spremljati enostaven japonski pogovor.

V 15 urah poletnega tečaja vam predstavimo najnujnejše tematike vsakodnevnega pogovora, ter vas opremimo z uporabnimi IMG_1353frazami ter kulturnimi vzorci, ki vam bodo prišli prav pri sporazumevanju z Japonci.

PRIJAVA IN PLAČILNI POGOJI:

CENA TEČAJA: 225,00 eur.

Prijava na tečaj do vključno petka, 27. julija in potrdilom o poravnanem plačilu tečaja do 31. julija, vam prinaša 10% popusta pri celotnem znesku tečaja. Cena s popustom znaša 202,00 eur.

Prijavo za tečaj pošljite na elektronski naslov: genki.center@gmail.com s pripisom: PRIJAVA NA POLETNI TEČAJ JAPONŠČINE 2017. Dopišite tudi:

  • ime in priimek
  • naslov
  • starost

Prejeli boste račun za poravnano tečaja na TRR Genki centra, v katerem boste imeli obračunani 10% popust na celotni znesek tečaja. Plačilo celotnega zneska do 31. julija vam prinaša 10% popust.

V ceno je všteto gradivo, prigrizki in napitki med tečajem.

Možno je plačilo na dva obroka, vendar se v tem primeru popust ne obračuna.

PRIMER ODPOVEDI:

Organizator si prilašča pravico odpovedi tečaja do tri dni pred pričetkom izobraževanja. Organizator si v predhodnem dogovoru z udeleženci dopušča pravico izvajanja sprememb razpisanih terminov izobraževanj. V primeru vnaprejšnjih nakazil, plačila v celoti vrnemo.

Tečaj se bo izvajal prijavo minimalno 4 oseb.

Dodatne informacije so vam na voljo na tel:

o Tel: 030 380 002 (Maja)