Individualni tečaj

Tečaj japonščine z individualnim pristopom

Učenje v sproščenem okolju, z mentorjem, ki na enostaven in interaktiven način predstavi jezik, je veliko bolj učikovit, kot učenje v skupini. Individualni pogovor z mentorjem, ki vam predstavi jezik in kulturo na osebni ravni, je tako kot bi jezik živeli v okolju, kjer se ga uporablja.

“Učenje japonščine je po metodi VAK zelo učinkovito in zabavno. Pogovor ena na ena z mentorjem privede do novih spoznanj ne le glede jezika, temveč tudi glede same kulture. Občutek imam, da lahko z mentorjem izrazim svoje interese glede Japonske in japonščine. Vedno se počutim, kot da je mentor tam le zame in mi pomaga do hitrejšega in bolj poglobljenega razumevanja tega jezika.”

LEJA, 22 let

Potek tečaja

Tečaj japonščine poteka dokaj intenzivno, običajno po 2 šolski. Priporočeno je, da se opravi vsaj 30 urni tečaj, saj tako dosežemo prvi nivo razumevanja japonske kulture ter jezika. Pred tečajem vas bomo brezplačno testirali v znanju japonščine –  razumevanje, pisanje, branje, govorjenje in razumevanje kulture.

Tako bomo določili okvirno stopnjo in pripravili program namenjen samo vam.  Ne glede na to, ali ste popolni začetnik, ali že nekaj znate, vam bomo dodelili mentorja, ki vam je vedno na voljo, ter vas pripeljali do vašega žaljenega cilja.

Pri znanju, ki ga že imate, vendar je “luknjasto”, so mentorji dobro usposobljeni, da luknje zakrpajo, vaše znanje nadgradijo in vas popeljejo na višjo raven. Genki center je specializran v tem, da stranko dobro ovrednoti ter ji zagotovi maksimalen napredek naprej od stopnje, kjer je končal. Jezikovne šole si tega sistem ne morejo privoščiti.

 

Japonščina za začetnike

Zelo je pomembno, da se  učenja jezika lotevate sproščeno ter neobremenjeno. Učenje naj bi bilo prijetno, brez negativnih frustracij ter predvsem podprto z idejo o tem, da smo si vsi različni in dojemamo učenje različno. Preko pozitivne motivacije, ki je del naše ekipe ste tako del okolja, ki spodbuja in ne zatira. Začetnikom je tako omogočeno, da preko spodbujanja samozavesti in samozaupanja stopijo na pot dobre uporabljene japonščine ter poznavanja japonske kulture, ki jo tudi zna implementirati brez zadržkov.

“Ko sem prišla v Genki nisem vedela, kaj pričakovati. Japonska me je zelo zanimala, vendar se mi je bilo nerodno pogovarjati v japonščini s tujci. Ko mi je uspelo priti na Japonsko po dveh letih učenja, sem ugotovila, da njih skorajda vse razumem in da tudi oni mene razumejo kaj govorim in sem postala zelo ponosna. Eno se je pogovarjati v varnem okolju Genkija v japonščini, a da so me razumeli tudi naključni Japonci in sem z njimi lahko brez težav debatirala, to je bil zame velik uspeh. Hvala Genkiju za zaupanje vame. Vsekakor se na Japonsko mislim še vrniti.”

KAJA, srednješolka 18 let

Individualni pristop

VAK metoda je ena od metod, ki se jo poslužujemo v Genki centru, vsekakor pa je pomemben tudi popolnoma individualiziran pristop k učenju. Individualizacija vsebin s pravim mentorjem je ključna za postavljanje ciljev. Mentorjevo usmerjanje in “treniranje” stranke je naš ključni element za kvaliteten pristop. Teme, ki jih pripravljamo so tako odvisne od ciljev, kot tudi stopnje znanja učečega. Stranke, ki pridejo k nam so tako podprte z vseh strani za maksimalno osvajanje jezika in kulture ter opremljene z orodji za kvalitetno doseganje ciljev.

Rezervirajte si osebno brezplačno predstavitev na: genki.center@gmail.com in se spoznajte z našim timom.