Začetni tečaj japonščine 2016

ČASOVNA RAZPOREDITEV TEČAJA:

Skupno tečaj zajema 76 ur  (celotetni tečaj)

Trajanje: september 2016 – junij 2017

Pričetek: sreda, 7. september 2016

Čas: vsako sredo od 19.00 do 20.30*

Kraj: Brilejeva ulica 13, Ljubljana ( Genki center)


Cena: 1140,00 eur – 16% = 950,00 eur*

*Prvotna cena = 1140,00 eur. Prijava na celotni tečaj do vključno 7. septembra vam omogoča -16% popusta, kar znaša le 950,00 eur. Možno plačilo na mesečne obroke.

VEČ O TEČAJU:

Učenje pri nas je popolnoma drugačno, kot ste ga bili navajeni do sedaj.  Učilnice smo zamenjali za prijeten IMG_8091ambient, kjer se lahko sprostite in se jezika učite v okolju, ki vas spodbuja in motivira. Veliko smeha, zabavnih vaj ter usposobljeni trenerji jezika vas popeljejo na popolnoma drugačno pot spoprijemanja se z novim jezikom.

Pri nas se stranke nikoli ne dolgočasijo in od ur odhajajo zadovoljni, saj se jim posvetimo v popolnosti, ter jim omogočimo, da hitro ter kvalitetno napredujejo.

VERBALNO, SLUŠNO, PISNO IN GOVORNO…VSE V ENEM TEČAJU


KOMU JE TEČAJ NAMENJEN:

– Tistim, ki nimate predznanja o japonščini, ali že nekoliko poznate, pa bi radi jezik utrdili.

– V kratkočasne namene, namene nadaljevanja študija, ali poslovne namene.

– Mladim in malo starejšim, vsem ki ste po naravi radovedni in imate radi drugačne pristope učenja.

TEHNIKE POUČEVANJA:

– učenje v majhnih skupinah (do 3 osebe) omogoča kakovostno in razgibano učenje

– VAKOG sistem učenja omogoča učenje preko treh kanalov sprejemanja, kar omogoča, da predelano snov hitreje osvojite in ponotranjite

– Poudarjamo interaktivno delo, kjer predelano temo tudi zvadite preko iger in pogovorov. Uram dodajamo veliko pripomočkov, vizualnih ter slušnih vaj. Ker je možnosti za govor malo, vas navajamo na dnevne pogovore, skupinske vaje, kar omogoča hitrejše in lažje napredovanje.

– S skupino ustvarite skupen tempo, ki ga mentorji prilagajamo na vaše potrebe, vse ure so sestavljene posebej za vašo skupino, kar omogoča prijetno spodbujanje posameznikov k hitrejšemu napredku.IMG_1335

– Učilnico smo zamenjali za prijeten ambient, kjer se lahko sprostite in med učenjem uživate ob skodelici čaja in japonskih prigrizkih.

– Na uri osvojite celotno učno uro, tako da je dela doma zelo malo. S tem vam prihranimo čas, saj večina dela opravimo že na sami uri.

Spremljajo in vodijo vas učni trenerji, ki so usposobljeni v tem, da spodbujajo, motivirajo in vam pomagajo pri doseganju vašega cilja.

-Stremimo k osebnemu odnosu, kjer se spoznamo kot osebe ter spletemo prijateljstva, ki ostajajo leta in leta.

CILJ IZOBRAŽEVANJA:

Tekoče brati in pisati osnovno japonsko pisavo hiragano ter osnovne pismenke

– Pisno oblikovati osnovno japonsko formalno strukturo stavka, ponotranjiti situacije iz vsakodnevnega življenja, razviti sposobnost vsakodnevne pisne komunikacije v japonščini.

– Razumeti kulturne vzorce, navade, manire, verbalne in neverbalne geste japonske kulture, ki so ključnega pomena pri razvijanju odnosov z Japonci.

– Govorno tvoriti osnovne stavčne oblike, ki zajemajo vsakdanji formalni, ter nekaj pogovornega jezika, samostojno uporabljati enostavne stavčne strukture, spremljati enostaven japonski pogovor.

V 30. urah tečaja predelamo najnujnejše osnove japonskega jezika, ki zajema vse pomembnejše osnovne strukturne oblike jezika, ter kulturne vzorce, ki so nepogrešljivi del japonske kulture.

 

BOLJ PODROBNO O TEČAJU:IMG_1353

Na tečaju se boste na začetku seznanili z zlogovno pisavo hiragano. Tvorili boste osnovne stavke in se tudi že sporazumevali v japonskem jeziku. Poleg samega jezika vam bomo predstavili tudi kulturne elemente japonske družbe, njihove vsakdanje navade in neverbalne geste, ki so zelo pomembne pri vstopu v japonski kulturni prostor.

Tečaj je idealen za uvod v študij japonologije, za tiste, ti se nameravate odpraviti na Japonsko turistično, za poslovno sodelovanje z Japonsko, za ljubitelje, kot tudi tiste, ki se z japonščino želite ukvarjati bolj resno. Od tečaja odnesete osnove, ki so nujna podlaga za nadaljnje učenje, kot tudi samoučenje.

*Tečaj izvajamo vsako sredo od 19.00 do 20.30, kar je 90 minut. Dan in ura se lahko spremenita glede na želje strank in obstaja možnost izvajanja tečaja tudi na kakšen drug dan. Uvodna ura ostaja enaka po dogovoru v sredo 7. septembra 2016.

CENA IN PLAČILNI POGOJI za tečaj v skupini

Cena za 76 urni tečaj = 950,00 eur.
Cena na šolsko uro = 12,50 eur
* Možnost plačila na mesečne obroke. Cena v primeru individualnih ur je nekoliko višja.

V ceno je všteto gradivo, prigrizki in napitki med tečajem. Dodatno plačilo je nakup učbenika (po želji).

Uvodna ura, ki jo izvajamo 7. septembra 2016 je za vse brezplačna in je kot dodatek k 30 uram tečaja – darilo Genki centra :)

LOKACIJA IZOBRAŽEVANJA

Vsa predavanja bodo potekala v Ljubljani na lokaciji Genki centra Brilejeva ulica 13, Ljubljana

Organizator si do pet dni pred pričetkom dopušča pravico odpovedi izobraževanja. Organizator si v predhodnem dogovoru z udeleženci dopušča pravico izvajanja sprememb razpisanih terminov izobraževanj.

Prijave zbiramo na (do pričetka tečaja)

o Tel: 030 380 002 (Maja)
o Elektronsko pošto: genki.center@gmail.com